4. og 6. juni er det tomtevisning som er åpen for alle på Sandnesheia.

I forbindelse med at salget av tomter på Sandnesheia nå har startet, blir det satt opp to visninger på området starten av juni. Visningene vil finne sted på følgende tidspunkt: 

  • Søndag 4. juni kl. 13.00 - 15.00
  • Tirsdag 6. juni kl. 17.00 - 18.00

Alle som står på interesselisten har fått invitasjon, men visningen er åpen for alle, og påmelding skjer ved å kontakte våre meglere i Eiendomsmegler1. Det er også mulig å stille på visning uten påmelding.  

Gylden mulighet

Interessen for det nye boligfeltet på Sandnesheia er stor, og dette blir en gylden anledning til å se på tomtene for første gang. Du kan lese mer om de tilgjengelige tomtene i denne artikkelen

På visningene i juni vil man få se på utsikten og området for første gang, og det blir gitt informasjon om prosjektet og tomtene. Her får du også svar på det du måtte lure på av våre meglere. 

Vel møtt til visning!

Illustrasjonsbilde
Oversikt over sandnesheia
Toppen av Sandnesheia

Det første delfeltet som skal selges på Sandnesheia vil bestå av 30 tomter med til sammen 38 boenheter fordelt med tomter for 2-mannsboliger, en 4-mannsbolig, rekkehus og resten eneboliger.

Tomtene leveres tilnærmet byggeklare og har gode arealer fra ca. 550 m2 til nesten 800 m2. Tomtene til 2-mannsboliger, rekkehus og 4-mannsboliger er beregnet å selge til profesjonelle som vil prosjektere boliger for salg. Eneboligtomtene selges til privatkunder som vil bygge selv og/eller utbyggere.

Illustrasjonsbilde
Område b8

Kontakt

Roy Espen Foss

Fagansvarlig/Eiendomsmegler Eiendomsmegler 1

988 89 788

roy.foss@em1sr.no

Ole Kristian Kristiansen

Avdelingsleder/ Eiendomsmegler MNEF, Nybygg

404 08 610

okk@em1sr.no