Tomtene på det første delfeltet på Sandnesheia er av det store slaget. Det gir gode muligheter for deg som skal bygge akkurat din drømmebolig her.

En av fordelene med å skaffe seg en av tomtene som ligger på det første delfeltet B8, som ligger på toppen av Sandnesheia, er størrelsen på tomtene. De romslige tomtene gir nemlig gode muligheter til å være kreativ i utformingen, og du kan få inn det meste av det du ønsker deg. 

I tomtevelgeren kan du se nærmere på hvilke tomter som er tilgjengelige, og størrelsen på de ulike tomtene. 

500 til 700 kvadratmeter

Alle tomtene som nå ligger ute på det første delfeltet er over 500 kvadratmeter store. Den største tomten er i overkant av 700 kvadratmeter. 

På disse tomtene kan du få bygd både eneboligen, garasjen, uteplasser og samtidig sitte igjen med en romslig og solfylt hage. Og nevnte vi den fantastiske utsikten?


Det er nå åpent for kjøp av tomter på Sandnesheia, og det er første mann til mølla. 

Hvis du vil vite mer kan du kontakte en av våre meglere som vil gi deg mer informasjon og ta deg med opp på tomtene om ønskelig!

Illustrasjonsbilde
Oversikt over sandnesheia
Toppen av Sandnesheia

Det første delfeltet som skal selges på Sandnesheia vil bestå av 30 tomter med til sammen 38 boenheter fordelt med tomter for 2-mannsboliger, en 4-mannsbolig, rekkehus og resten eneboliger. 6 nye tomter fra nytt delfelt er nå også ute for salg.

Tomtene leveres tilnærmet byggeklare og har gode arealer fra ca. 550 m2 til nesten 800 m2. Tomtene til 2-mannsboliger, rekkehus og 4-mannsboliger er beregnet å selge til profesjonelle som vil prosjektere boliger for salg. Eneboligtomtene selges til privatkunder som vil bygge selv og/eller utbyggere.

Illustrasjonsbilde
Område b8

Kontakt

Roy Espen Foss

Fagansvarlig/Eiendomsmegler Eiendomsmegler 1

988 89 788

roy.foss@em1sr.no

Ole Kristian Kristiansen

Avdelingsleder/ Eiendomsmegler MNEF, Nybygg

404 08 610

okk@em1sr.no