Sandnesheia

Nærhet til byen, en unik utsikt og variert og vennlig nærmiljø er blant stikkordene til hvorfor Sandnesheia er stedet å bo.

Mandal byr på mye - både når det gjelder kultur, idrett, handel og uteliv. Vel så verdsatt er naturen som omgir byen. Samtidig har byen, og spesielt Sandnesheia en god plassering for pendlere og andre som har nytte av nærhet til nabobyen Kristisansand.

Mandal

Mandal er den sydligste byen i Norge. Om sommeren kan du velge mellom syv strender som omkranser et stort grøntområde, i skogen Furulunden som ligger helt inntil bykjernen. Du har også umiddelbar tilgang til den vakreste skjærgård og holmeturer få minutter unna. Byen er i stadig utvikling, men noe kjært for både fastboende og turister består: den koselige gågata med utsiktspunktet Uranienborg som våker over den. Her finner du flere nisjebutikker og koselige kafeer. Og tar du turen rett over elva finner du blant annet Buen Kulturhus med kino, forestillinger og konserter.


Interaktivt kart

Hold pekeren over stedene for informasjon

Kristiansand
Idrettsparken
Uranienborg
Gågata
Sjøsanden
Hatholmen
Flovarden
Ime skole
Aurebekkvatnet
Tregde
Vassmyra Skole
Marnarkrysset

Idrettsparken

Et imponerende anlegg som benyttes av lokale idrettsklubber og allmennheten. Her finner man flere fotballbaner, ballbinge, tennisbaner og friidrettsbane.

17 min
8 min

Uranienborg

Mandals mest ikoniske utsiktspunkt ligger på toppen av Torjusheia og har utsikt over hele byen, Furulunden og havet. Gå opp via tretrappene fra Torjusheigata, eller direkte fra Gågata.

12 min
6 min

Gågata

En av Norges hyggeliste gågater der hvite trehus rommer flere serveringssteder og nisjebutikker.

12 min
6 min

Sjøsanden

Den lengste (800m) av Mandals syv folkekjære strender, med vakker utsikt mot skjærgården og havet. Sjøsanden ligger i kort gangavstand fra sentrum.

17 min
8 min

Hatholmen

En av skjærgårdens mange perler er Hatholmen, hvor man finner gjestebrygger, overnattingsmuligheter og ikke minst fyrhuset fra 1867.

Flovarden

Høyt blant de flotte turområdene i Hålandsheia ligger Flovarden. Dette er et populært område for små og store. Turen kan blant annet startes fra Buøya som ligger 8 minutter unna Sandnesheia.

Ime skole

En kort tur fra Sandnesheia ligger barneskolen Ime Skole.

5 min
5 min

Aurebekkvatnet

Et populært badeområde med flotte rasteplasser i nærheten av Sandnesheia. Ved Aurebekkvatnet vil du snart også kunne raste ved en splitter ny dagsturhytte.

9 min

Tregde

Like ved den idylliske bebyggelsen på Tregde ligger Tregde Ferie med blant annet gjestehavn, båtutleie, restaurant og butikk. Stedet har tilkomst fra både vei og sjø.

23 min
9 min

Vassmyra Skole

Nærmeste ungdomsskole til Sandnesheia

10 min
5 min

Marnarkrysset

I Marnarkrysset ligger i dag Plantasjen, og det skal bygges et handleområde som bl.a. består av nærmeste dagligvarebutikk til Sandnesheia.

5 min
3 min
Skjærgården

Mandal er en havneby velsignet med en vakker skjærgård. Rett ut fra elvemunningen og strendene finner du områder som er fantastiske både i båt og til fots. Det er et rikt utvalg holmer du kan legge til ved og nyte sommersola. I Mandals-skjærgården finner du Tregde Marina der mange nyter en is på varme dager, Norges sydligste fyr Ryvingen, som er verdt en tur alene, samt fyret på Hatholmen. Begge fyrene er populære overnattingssteder.

Bla i prospektet

I prospektet finner du nøkkelinformasjon om tomtene, reguleringsplan og reguleringsbestemmelser. I tillegg kan du lese artikler og intervjuer om den nye bydelen og omgivelsene. Last ned PDF her eller bla i virtuell brosjyre under.

Last ned PDF

Kontakt

Roy Espen Foss

Fagansvarlig/Eiendomsmegler Eiendomsmegler 1

988 89 788

roy.foss@em1sr.no

Ole Kristian Kristiansen

Avdelingsleder/ Eiendomsmegler MNEF, Nybygg

404 08 610

okk@em1sr.no