Sandnesheia

Sandnesheia er et spennende boligområde like øst for Mandal sentrum, med gode solforhold og kort avstand til det du trenger. Bydel Sandnesheia er i full utvikling, og du kan ta del i denne, enten som privatperson eller utbygger.

Det er ikke ofte en helt ny bydel bygges. Sandnesheia er nettopp det - en helt ny bydel med byggetrinn langt inn i fremtida. Her skal vi bygge hyggelige nabolag som får nyte en helt unik utsikt over byen. På Sandnesheia er du tett på naturen med Mandalselva og Aurebekksvannet i umiddelbar nærhet, samtidig som du er tett på byen. Her skal du finne alt du trenger, som innebærer både gode naboer, barnehage, grøntområder og nærhet til natur og by.

Første
delfelt

Det første delfeltet som skal selges på Sandnesheia vil bestå av 30 tomter med til sammen 38 boenheter fordelt med tomter for 2-mannsboliger, en 4-mannsbolig, rekkehus og resten eneboliger. I tillegg er 6 nye tomter fra neste delfelt nå ute for salg.

Tomtene leveres tilnærmet byggeklare og har gode arealer fra ca. 550 m2 til nesten 800 m2. Tomtene til 2-mannsboliger, rekkehus og 4-mannsboliger er beregnet å selge til profesjonelle som vil prosjektere boliger for salg. Eneboligtomtene selges til privatkunder som vil bygge selv og/eller utbyggere.


Nøkkeltall for første delfelt, B8

30
TOMTER
38
Boenheter
600
gjennomsnittlig m2 pr tomt
14
tomter solgt
Prosess

Her kan du se noen bilder av situasjonen på Sandnesheia Sandnesheia og følge utviklingen.

Bla i prospektet

I prospektet finner du nøkkelinformasjon om tomtene, reguleringsplan og reguleringsbestemmelser. I tillegg kan du lese artikler og intervjuer om den nye bydelen og omgivelsene. Last ned PDF her eller bla i virtuell brosjyre under.

Last ned PDF

Ta gjerne turen innom!

Velkommen til vårt showroom i Mandal. Her sitter vi klare til å møte deg, svare på spørsmål og gi deg informasjonen du trenger om prosjektet. Du finner oss i lokalene til Eiendomsmegler1 Store Elvegate 11B.

Kontakt

Roy Espen Foss

Fagansvarlig/Eiendomsmegler Eiendomsmegler 1

988 89 788

roy.foss@em1sr.no

Ole Kristian Kristiansen

Avdelingsleder/ Eiendomsmegler MNEF, Nybygg

404 08 610

okk@em1sr.no