Det er nå åpnet for reservasjon av tomter på Sandnesheia - og her gjelder det å være rask!

«Førstemann til mølla»-prinsippet gjelder når det nå er åpnet for reservasjon av tomter på Sandnesheias første delfelt. 

– Den som har reservert seg først får førsterett til å bygge på tomta, mens nummer to får retten dersom den første trekker seg - og så videre, sier eiendomsmegler Roy Espen Foss i Eiendomsmegler1.

I det første byggetrinnet, som ligger på toppen av Sandnesheia, er det 19 eneboligtomter som legges ut. Du kan se mer om tomtene i vår tomtevelger og i prospektet som du kan laste ned fra våre nettsider. 

Ingen forpliktelse

Foss sier at du ikke forplikter deg til noe som helst når du reserverer en tomt på Sandnesheia. 

– Det eneste som skjer er at du får en fordel, fordi du kan begynne å tegne og planlegge og vite at tomten er din. Det er ingen kostnader eller forpliktelser knyttet til reservasjon av tomt, så det er utelukkende en fordel i planleggingsarbeidet, sier han.

– Det er ingen haker ved å reservere, men det gjelder å være rask da vi vet at interessen i markedet er stor og at Mandal er brennhett på boligmarkedet(link til artikkel om boligmarkedet), legger Foss til. 

Byggestart på 1. byggetrinn blir forhåpentligvis en gang i løpet av våren 2023. Tomtene er av solid størrelse og varierer fra i overkant av 500 kvadratmeter til drøye 700 kvadratmeter. 

Les mer om størrelsen på tomtene i denne saken. Ta gjerne kontakt med meglerne om du vil ha mer informasjon eller dra på befaring på tomta.

Illustrasjonsbilde
Oversikt over sandnesheia
Toppen av Sandnesheia

Det første delfeltet som skal selges på Sandnesheia vil bestå av 30 tomter med til sammen 38 boenheter fordelt med tomter for 2-mannsboliger, en 4-mannsbolig, rekkehus og resten eneboliger.

Tomtene leveres tilnærmet byggeklare og har gode arealer fra ca. 550 m2 til nesten 800 m2. Tomtene til 2-mannsboliger, rekkehus og 4-mannsboliger er beregnet å selge til profesjonelle som vil prosjektere boliger for salg. Eneboligtomtene selges til privatkunder som vil bygge selv og/eller utbyggere.

Illustrasjonsbilde
Område b8

Kontakt

Roy Espen Foss

Fagansvarlig/Eiendomsmegler Eiendomsmegler 1

988 89 788

roy.foss@em1sr.no

Ole Kristian Kristiansen

Avdelingsleder/ Eiendomsmegler MNEF, Nybygg

404 08 610

okk@em1sr.no