Nå ligger tomtene i første delfelt ute for salg, og om kort tid blir det også mulighet til å se tomtene på Sandnesheia.

Nå ligger samtlige tomter i det første delfeltet, som ligger på toppen av Sandnesheia, ute for salg. Tomtene er byggeklare, så her er det bare å gå i gang med husbyggingen så snart det som trengs av søknader er på plass. 

– Frem til nå er det solgt mer enn ti tomter til profesjonelle aktører som skal bygge ut boliger. Det er en start vi er veldig fornøyd med, og nå håper vi det kommer kjøpere som vil bygge ut sin egen bolig, sier eiendomsmegler Roy Espen Foss i Eiendomsmegler1. 

Visning om kort tid

Foss forteller at det i starten av juni blir en visning på området for de som står på interesselisten. 

– Da er området ryddet, og man får muligheten til å komme opp og ta en kikk på tomtene. De som allerede er på listen vil få en mail med invitasjon, men det er fritt frem for alle å gi et hint om at de har lyst til å være med, sier Foss.

Metter et sultent marked

Foss sier interessen for Sandnesheia fremdeles er høy i byen og lokalområdet, og han er sikker på at behovet for et slikt prosjekt er stort. 

– Det er fremdeles for få hus i forhold til kjøpere i markedet, men dette kan være med på å mette det behovet, sier han. 

Megleren tror også at Sandnesheia vil fylles opp av nye beboere etter hvert som tiden går. 

– Når de første husene blir ferdig mot slutten av året og begynnelsen av neste år, blir det lettere å se for seg hvordan det blir. Da regner vi med det er mange som kaster seg på og ønsker å bo der, sier Foss.

Det første delfeltet som skal selges på Sandnesheia vil bestå av 30 tomter med til sammen 38 boenheter fordelt med tomter for tomannsboliger, en firemannsbolig, rekkehus og resten eneboliger. Hvilke tomter som ligger ute for salg kan du se her

Illustrasjonsbilde
Oversikt over sandnesheia
Toppen av Sandnesheia

Det første delfeltet som skal selges på Sandnesheia vil bestå av 30 tomter med til sammen 38 boenheter fordelt med tomter for 2-mannsboliger, en 4-mannsbolig, rekkehus og resten eneboliger. 6 nye tomter fra nytt delfelt er nå også ute for salg.

Tomtene leveres tilnærmet byggeklare og har gode arealer fra ca. 550 m2 til nesten 800 m2. Tomtene til 2-mannsboliger, rekkehus og 4-mannsboliger er beregnet å selge til profesjonelle som vil prosjektere boliger for salg. Eneboligtomtene selges til privatkunder som vil bygge selv og/eller utbyggere.

Illustrasjonsbilde
Område b8

Kontakt

Roy Espen Foss

Fagansvarlig/Eiendomsmegler Eiendomsmegler 1

988 89 788

roy.foss@em1sr.no

Ole Kristian Kristiansen

Avdelingsleder/ Eiendomsmegler MNEF, Nybygg

404 08 610

okk@em1sr.no