I slutten av november ble det lagt asfalt på veien i det nye boligfeltet Sandnesheia i Mandal. Nå kan interesserte selv kjøre innom området når de selv ønsker.

På Sandnesheia i Mandal bygges en helt ny bydel med flott utsikt ut over byen. Feltet er planlagt med en variert bebyggelse, og vil ha alt i fra fire- og tomannsboliger, til rekkehus og eneboliger. Salget er godt i gang, det samme er anleggsarbeidet.  

For å gjøre tilkomsten til og rundt på feltet enklere ble det i slutten av november lagt asfalt på veien inne i Sandnesheia. Nå settes anleggsarbeidet på en midlertidig pause slik at besøkende kan ferdes trygt. I tillegg legges ytterligere seks flotte utsiktstomter uten byggeklausul ut for salg.

- Vi har erfart hvor verdifullt det er for interesserte å komme inn på området for å oppleve alle kvalitetene ved Sandnesheia uten forstyrrelser. Derfor åpner vi opp nå, sier Terje Gyberg, daglig leder i Sandnesheia AS og regiondirektør Sør i Hellvik Gruppen.

Godt salg

I markedet er interessen for Sandnesheia stor. Delfeltet som for øyeblikket ligger ute for salg består av 38 boenheter fordelt på 30 tomter. Av disse er 23 boenheter og 15 tomter solgt. 

- Til tross for krevende tider i markedet generelt er salget på Sandnesheia veldig godt. Vi har stor tro på prosjektet, har investert mye i det og er sikre på at enda flere vil få øynene opp for hvor flott området er nå som vi åpner opp, sier Gyberg.

Illustrasjonsbilde
Oversikt over sandnesheia
Toppen av Sandnesheia

Det første delfeltet som skal selges på Sandnesheia vil bestå av 30 tomter med til sammen 38 boenheter fordelt med tomter for 2-mannsboliger, en 4-mannsbolig, rekkehus og resten eneboliger. 6 nye tomter fra nytt delfelt er nå også ute for salg.

Tomtene leveres tilnærmet byggeklare og har gode arealer fra ca. 550 m2 til nesten 800 m2. Tomtene til 2-mannsboliger, rekkehus og 4-mannsboliger er beregnet å selge til profesjonelle som vil prosjektere boliger for salg. Eneboligtomtene selges til privatkunder som vil bygge selv og/eller utbyggere.

Illustrasjonsbilde
Område b8

Kontakt

Roy Espen Foss

Fagansvarlig/Eiendomsmegler Eiendomsmegler 1

988 89 788

roy.foss@em1sr.no

Ole Kristian Kristiansen

Avdelingsleder/ Eiendomsmegler MNEF, Nybygg

404 08 610

okk@em1sr.no