Ordfører Even Tronstad Sagebakken ser frem til å følge utviklingen til Mandals nye bydel, Sandnesheia.

Ordfører i Lindesnes kommune, Even Tronstad Sagebakken, synes det er veldig spennende at Sandnesheia begynner å ta form etter å ha jobbet politisk med prosjektet i lang tid.

– Både gamle Mandal kommune og nå Lindesnes kommune har jobbet for å legge til rette for utvikling i dette området. Dette er et prosjekt vi har heiet på i lang, lang tid, sier han.

Mange fordeler

Sagebakken peker på den fantastiske utsikten, den korte veien til E 39 og Kristiansand og ikke minst nærheten til Mandal sentrum og naturen som noe av det som gjør Sandnesheia så flott. 

Nå legges første del av boligfeltet, selve toppen av Sandnesheia, ut for salg, og interessen er høy. Dette er et felt som vil bestå av 30 tomter med til sammen 38 boenheter fordelt med tomter for tomannsboliger, en firemannsbolig, rekkehus og resten eneboliger. 

Ordføreren ser frem til å se Mandals nye bydel utvikle seg.

– Her er det en helt ny bydel som skal utvikles, og det er regulert inn 800 til 900 boliger her. De som flytter hit nå får en unik mulighet til å starte noe nytt. Sandnesheia er utrolig spennende for Mandal, sier ordføreren.

Se videointervju med Sagebakken her: 

Viktig for kommunen

Lindesnes kommune og Sørlandet som region er i en spennende utvikling, og det skjer mye i næringslivet. Sagebakken er derfor veldig opptatt av å ha et godt nok botilbud til folk som ønsker å flytte til kommunen.

– I så måte er Sandnesheia utrolig interessant. Det å ha et boligområde som er så tett på et stort arbeidsmarked i Kristiansand er kjempeviktig, og med den nye veien som åpner i høst vil kjøretiden bare være på 20 minutter, sier han.

Nærheten til industrien i Mandal er selvsagt også et pluss. 

– Vi har store industribedrifter som ekspanderer og trenger flere ansatte. Vi ønsker å skape arbeidsplasser her, og samtidig tilby gode bomuligheter til de som jobber i nabokommuner, sier Sagebakken.

Illustrasjonsbilde
Oversikt over sandnesheia
Toppen av Sandnesheia

Det første delfeltet som skal selges på Sandnesheia vil bestå av 30 tomter med til sammen 38 boenheter fordelt med tomter for 2-mannsboliger, en 4-mannsbolig, rekkehus og resten eneboliger.

Tomtene leveres tilnærmet byggeklare og har gode arealer fra ca. 550 m2 til nesten 800 m2. Tomtene til 2-mannsboliger, rekkehus og 4-mannsboliger er beregnet å selge til profesjonelle som vil prosjektere boliger for salg. Eneboligtomtene selges til privatkunder som vil bygge selv og/eller utbyggere.

Illustrasjonsbilde
Område b8

Kontakt

Roy Espen Foss

Fagansvarlig/Eiendomsmegler Eiendomsmegler 1

988 89 788

roy.foss@em1sr.no

Ole Kristian Kristiansen

Avdelingsleder/ Eiendomsmegler MNEF, Nybygg

404 08 610

okk@em1sr.no