Det finnes veldig mange fritidstilbud i Mandal for hele familien. Her har vi plukket ut flere innenfor både idrett, kultur og andre aktiviteter.

Idrett og fritid

FK Mandalskameratene

Byens tradisjonsrike fotballklubb, med tilbud til både jenter og gutter i alle aldre helt opp til seniornivå. Førstelaget har en stolt historie og spiller i dag i 3. divisjon. Anlegget i Idrettsparken er stadig under utviklingen etter hvert som klubben vokser seg større med nye medlemmer. Hvert år arrangeres Lindesnes Cup, som trekker flere tusen mennesker til byen. 

Nettside: www.mk.no


MHI Håndball

Har tilbud for jenter og gutter fra sju år og oppover, og har også et damelag som spiller i seriesystemet. Hjemmebanen er i Mandalshallen, og det er også der treningene avvikles, i tillegg til noen treninger i de nye hallene i Holum og på Vassmyra. 

Nettside: www.mhihandball.no


MHI Friidrett

Klubben som snart fyller hundre år har over hundre medlemmer i aldersgruppen seks til 75 år. Har klubbhus i Idrettsparken i Mandal og deltar på og arrangerer stevner og løp gjennom sesongen. Har fem ulike grupper man kan melde seg inn i ut fra hva man ønsker å drive med. 

Nettside: www.mhifriidrett.no


Mandals Turnforening

En av byens stolteste idrettsklubber er Mandals Turnforening, som holder til i ærverdige Turnhallen. En forening for mennesker i alle aldre. Hvert år arrangeres det tradisjonsrike juleshowet i Mandalshallen, og her samles hele byen for å se kjente og kjære vise frem hva de har lært gjennom året.

Nettside: www.mandalsturnforening.no


Mandal Cykleklubb

Syklisten Søren Wærenskjold er i ferd med å slå gjennom på den store scenen. I fjor ble han verdensmester i U23-klassen, og suksessen har ført til en voksende interesse i byen. Mandal Cykleklubb har tilbud for store og små, både på landevei og terreng. 

Nettside: www.mandalck.com


Mandal Seilforening

Med flotte lokaler i Furulunden har Mandal Seilforening tilbud for store og små, blant annet mulighet til å bli med på regattaer og andre arrangementer. 

Nettside: www.mandal-seilforening.no

Mandal og Lindesnes klatreklubb

Har et flott innendørsanlegg i Mandalshallen med klatrevegg, buldrevegg og barnevegg, og utendørs har de utviklet mange klatrefelt med høy kvalitet rundt om i byen. 

Nettside: www.facebook.com/mandaloglindesnesklatreklubb


Mandal Badmintonklubb

Tilbud for både store og små, med hyppige treninger i Mandalshallen. 

Nettside: www.ungfritid.no/mandal-badmintoklubb


Mandal Svømmeklubb

Tilbud for barn, ungdom og voksne i flotte bassenger i Mandalshallen. Svømmehallen er også åpen for ikke-medlemmer. 

Nettside: www.msk.no


Mandal Tennisklubb

En klubb som opplever voldsom vekst i takt med at anlegget i Idrettsparken stadig utvikles. Åpnet nylig to flotte baner og har flere i vente. 

Nettside: www.mandaltk.no


Mandal Karateklubb

Holder til i flotte lokaler på Ime og har tilbud for store og små. Har tilbud både for nybegynnere og mer erfarne utøvere. 

Nettside: www.mandalkarateklubb.no


Mandal Golfklubb

En skjult perle i Mandal er den vakre golfbanen på Skjebstad, med ni hull. Har også golfsimulatorer på deres eget klubbhus. Tilbyr blant annet kurs der man kan få en innføring i golf, i alt fra regler til teknikk.

Nettside: www.mandalgk.no


Padeltennis

Idretten som har vokst voldsomt i popularitet de siste årene fikk et flunkende nytt senter på Jåbekk like utenfor Mandal sentrum. Her arrangeres turneringer, mens vennegjenger kan booke baner og møtes for å spille. Nå snakkes det også om planer om flere haller. 

Nettside: www.pdlcenter.no/center/mandal


Lindesnes Frisbeegolfklubb

En annen idrett som har blitt veldig populær de siste årene. Klubben har sørget for at en flott bane er satt opp på Buråsheia midt i Mandal sentrum, og det er også flere hull i byens grønne lunge, Furulunden.

Nettside: https://lfgk.no/

Mandal Sjakklubb

Møtes jevnlig til sjakkvelder på biblioteket i Buen kulturhus.

Nettside: https://www.facebook.com/Mandal-Sjakklub-337806047110951/


Mandal Dykkerklubb

Møtes ukentlig til klubbkvelder og har dykkerturer i den flotte skjærgården hver helg, blant annet for å passe på at sjøen er fri for søppel. Tilbud både for nybegynnere og mer erfarne dykkere. 

Nettside: www.dykking.no/dykkeklubber/89-dykkeklubber/agder/184-mandal-dykkerklubb


Mandal Skytterlag

Har utendørs skytebane på Mjåvann like ved Døle bru langs E 39, og en innendørsbane i Mandalshallen.

Nettside: www.dfsgrasrot.no/mandal-skytterlag


Søgne og Mandal basketballklubb

Et samarbeid mellom Søgne og Mandal. De fleste av treningene foregår i Mandalshallen. Har tilbud for både seniorer og juniorer, og har også gjort seg bemerket med et populært lag som spiller rullestolbasket.

Nettside: https://www.slamdunk.no/


Footvolley 

Klubben holder til i Kristiansand, men har også medlemmer i Mandal og Arendal. Har tilbud både for de som er nye i sporten og de som vil bryne seg på et høyere nivå. 

Nettside: https://www.footvolley.no/footvolley-sorlandet


Mandal KFUK-KFUM speidere

Speiderarbeidet består av et bredt aktivitetstilbud for barn og ungdom i alle aldre.

Nettside: https://mandal.kmspeider.no/

Musikk og kultur

Korps

For barn og unge har byen to korps med lange og stolte tradisjoner - Blomdalen Jentekorps og Mandal guttekorps med drilljenter. 

Nettsider: www.mandalguttekorps.no og www.blomdalenjentekorps.wordpress.com


Kor og sang

Mandal har en rik korkultur og har en rekke kor for de sangglade - Mandal Kantori, Mandal Kammerkor, Showkoret, Mandals Sangforening, Koransje, Korissima og Vox Humana er noen av dem. 

Mandal Bluesklubb

Bluesklubben arrangerer konserter med kjente artister året rundt og har også tidligere arrangert bluesfesitval om sommeren. 

Nettside: www.mandalbluesklubb.com


Mandal Jazzklubb

I likhet med bluesklubben arrangerer jazzklubben konserter året rundt. Om sommeren går for øvrig den populære festivalen Mandaljazz av stabelen. 

Nettside: www.facebook.com/people/Mandal-Jazzklubb-medlemsside/100048729049738/


Orkestre

To av byens stolte og storslagne orkestre er Mandal Musikkforening og Mandal byorkester. De spiller blant annet på store begivenheter som 17. mai og har også egne oppsetninger.

Nettsider: www.mmf.no og www.facebook.com/MandalByorkester/


Lindesnes kulturskole

Kulturskolen gir undervisning blant annet innen musikk, visuell kunst, teater, barnedans/ballett. 

Nettside: www.lindesneskulturskole.no/

Illustrasjonsbilde
Oversikt over sandnesheia
Toppen av Sandnesheia

Det første delfeltet som skal selges på Sandnesheia vil bestå av 30 tomter med til sammen 38 boenheter fordelt med tomter for 2-mannsboliger, en 4-mannsbolig, rekkehus og resten eneboliger.

Tomtene leveres tilnærmet byggeklare og har gode arealer fra ca. 550 m2 til nesten 800 m2. Tomtene til 2-mannsboliger, rekkehus og 4-mannsboliger er beregnet å selge til profesjonelle som vil prosjektere boliger for salg. Eneboligtomtene selges til privatkunder som vil bygge selv og/eller utbyggere.

Illustrasjonsbilde
Område b8

Kontakt

Roy Espen Foss

Fagansvarlig/Eiendomsmegler Eiendomsmegler 1

988 89 788

roy.foss@em1sr.no

Ole Kristian Kristiansen

Avdelingsleder/ Eiendomsmegler MNEF, Nybygg

404 08 610

okk@em1sr.no