Seks nye tomter med herlig utsikt over byen og sjøen legges nå ut for salg.

Salget av tomter på Sandnesheia har gått så bra at tiden er inne for å slippe nye tomter ut på markedet. Seks nye tomter legges nå ut for salg i boligfeltet. 

– Vi utvider nå litt av det eksisterende området og legger nå ut noen tomter som har en flott utsikt. Det er vi glad for å kunne gjøre, sier eiendomsmegler Roy Espen Foss i vår samarbeidspartner Eiendomsmegler1. 

De seks tomtene det er snakk om befinner seg i den enden av boligfeltet som er nærmest byen. Med andre ord vil tomtene ha en fantastisk utsikt over Mandal by, og med sjøen og horisonten i bakgrunnen.

I likhet med de andre tomtene som ligger ute for salg er det store og romslige tomter som nå blir lagt ut. 

Seks nye tomter legges nå ut i tillegg til disse, som er ute fra før.

Aktiviteten er i gang

Ting begynner nå å ta form på Sandnesheia. På enkelte av tomtene er arbeidet med å bygge grunnmuren på tomannsboliger i gang. 

I tillegg er gjenvinningsanlegget etablert, veien asfaltert og gatelys er på vei. 

– Halvparten av tomtene som har blitt lagt ut til nå er solgt. Blant annet er en tomt regulert til firemannsbolig blant de som er solgt, sier Foss.

Delfeltet som for øyeblikket ligger ute for salg består av 38 boenheter fordelt på 30 tomter. Av disse er 23 boenheter og 15 tomter solgt.

Vi gleder oss til fortsettelsen på Sandnesheia, og har nå lagt til rette for at besøkende kan komme opp og ta en titt på det nye boligfeltet.

Illustrasjonsbilde
Oversikt over sandnesheia
Toppen av Sandnesheia

Det første delfeltet som skal selges på Sandnesheia vil bestå av 30 tomter med til sammen 38 boenheter fordelt med tomter for 2-mannsboliger, en 4-mannsbolig, rekkehus og resten eneboliger. 6 nye tomter fra nytt delfelt er nå også ute for salg.

Tomtene leveres tilnærmet byggeklare og har gode arealer fra ca. 550 m2 til nesten 800 m2. Tomtene til 2-mannsboliger, rekkehus og 4-mannsboliger er beregnet å selge til profesjonelle som vil prosjektere boliger for salg. Eneboligtomtene selges til privatkunder som vil bygge selv og/eller utbyggere.

Illustrasjonsbilde
Område b8

Kontakt

Roy Espen Foss

Fagansvarlig/Eiendomsmegler Eiendomsmegler 1

988 89 788

roy.foss@em1sr.no

Ole Kristian Kristiansen

Avdelingsleder/ Eiendomsmegler MNEF, Nybygg

404 08 610

okk@em1sr.no