Etter åpningen av nye E 39 kan du neppe finne et boligfelt med bedre beliggenhet enn Sandnesheia.

I slutten av november åpnet den nye E 39-strekningen mellom Mandal og Kristiansand vest. Dette er en veistrekning som i mange år har vært etterlengtet for å knytte Sørlandet tettere sammen. 

Boligfeltet Sandnesheia, som blir den nye bydelen i Mandal, ligger i perfekt beliggenhet til den nye veien. Sandnesheia ligger over tilførselsveien som går fra Mandalskrysset og ned til byen. Til Mandal sentrum er kjøretiden bare noen få minutter, og til Kristiansand snakker vi faktisk om under 20 minutter!


– Sandnesheia er lokalisert i riktig ende av byen både med tanke på den nye veien og nye arbeidsplasser i Mandal. Beliggenheten er topp og du kan bygge akkurat det huset du vil ha, sier eiendomsmegler Roy Espen Foss i Eiendomsmegler 1.

Ny E 39 mellom Mandal og Kristiansand

Åpnet offisielt 9. desember 2022
Går fra Kristiansand vest til Mandalskrysset, med tilførselsvei ned til Mandal sentrum.
Kjøretiden mellom byene redusert fra ca 40-45 min. til ca. 20 min.
Veien skal fortsette vestover mot Stavanger i fremtiden.

Andre kommuner har opplevd vekst etter åpning av ny vei

Lindesnes kommune, Mandal by og Sørlandet som region er i en spennende utvikling, og det skjer mye i næringslivet. Nå blir nærheten til det store arbeidsmarkedet i Kristiansand også en helt annen enn det Mandal har opplevd tidligere. Mange som jobber i Kristiansand ønsker tilgang til luftigere omgivelser og nyere bolig, og det er akkurat det du får på Sandnesheia.

De siste 13 årene har Agder-byene Lillesand og Grimstad opplevd stor vekst takket være utbygging av E 18 som knyttet dem tettere på Kristiansand. Avisen Lindesnes har skrevet at begge byene har opplevd en befolkningsvekst. I Lillesand har befolkningsveksten vært på 20 prosent i denne perioden.

Eiendomsmegler Foss spår at Mandal, som allerede er inne i en periode med mye etterspørsel å boligmarkedet, nå kommer til å oppleve det samme. Derfor er det stor optimisme og mye entusiasme rundt et boligprosjekt som Sandnesheia. 

– Vi merket effekten av veien allerede før den åpnet. Med tanke på tiden kan du nå like gjerne bo i Mandal som mange av bydelene i Kristiansand. Nå går det veldig fort mellom byene både med bil og kollektivt, sier Foss. 

Sandnesheia er et boligfelt for alle, og den nye veien er bare en av mange gode grunner til å flytte til Mandals nye bydel. 

Illustrasjonsbilde
Oversikt over sandnesheia
Toppen av Sandnesheia

Det første delfeltet som skal selges på Sandnesheia vil bestå av 30 tomter med til sammen 38 boenheter fordelt med tomter for 2-mannsboliger, en 4-mannsbolig, rekkehus og resten eneboliger. 6 nye tomter fra nytt delfelt er nå også ute for salg.

Tomtene leveres tilnærmet byggeklare og har gode arealer fra ca. 550 m2 til nesten 800 m2. Tomtene til 2-mannsboliger, rekkehus og 4-mannsboliger er beregnet å selge til profesjonelle som vil prosjektere boliger for salg. Eneboligtomtene selges til privatkunder som vil bygge selv og/eller utbyggere.

Illustrasjonsbilde
Område b8

Kontakt

Roy Espen Foss

Fagansvarlig/Eiendomsmegler Eiendomsmegler 1

988 89 788

roy.foss@em1sr.no

Ole Kristian Kristiansen

Avdelingsleder/ Eiendomsmegler MNEF, Nybygg

404 08 610

okk@em1sr.no