Mandals nyeste bydel blir et sol- og utsiktsparadis med nærhet til alt!

Nysgjerrig på Sandnesheia? Da er du langt fra alene. Mandals nye bydel er i ferd med å ta form, og interessen for prosjektet er enorm. Det kan daglig leder i Sandnesheia, Terje Gyberg, bekrefte. 

– Vi er helt overveldet over interessen. Vi har veldig mange på interesselisten, og det er veldig gøy at vi endelig kan åpne opp for at folk kan besøke området, sier Gyberg. 

Er du også interessert? Meld deg på interesselisten her!

Sandnesheia er en helt ny bydel med byggetrinn langt inn i fremtiden. Nærhet til naturen, byen og den nye veien er blant stikkordene. 

– Og så er det helt vilt solrikt med en unik utsikt, sier eiendomsmegler Roy Espen Foss i Eiendomsmegler1.

– Vi skaper en helt ny bydel for alle generasjoner. Dette er et prosjekt som vil merke seg i Mandals historie, sier Foss. 

Bydelen for alle

– Sandnesheia vil kunne passe for alle fordi prosjektet er såpass stort. Det er tilrettelagt for alle aldre, med enkel adkomst og nærhet til kollektivmuligheter, sier Foss. 

I bydelen vil man kunne finne både eneboliger, tomannsboliger, firemannsboliger og rekkehus. 

– En herlig miks av boliger som kan gi en fin miks av flere generasjoner. Det er tilrettelagt uansett hvilken familiesituasjon man er i, sier Gyberg. 

Han sier samarbeidet med Lindesnes kommune er godt, og tror Sandnesheia blir viktig for å imøtekomme befolkningsveksten de ønsker i byen. 

– Bydelen vil ha veldig mye å bety for byen og kommunen. Sandnesheia vil sørge for at det ikke vil være mangel på bomuligheter for folk som ønsker å flytte hit, sier Gyberg. 

Tomter for salg uten byggeklausul

I starten ble det bare solgt til entreprenører, og det er viktig for prosjektledelsen at det er lokale aktører som får jobben. Nå er det også åpnet for privatmarkedet, og det er veldig spennende å kunne vise frem området til alle interesserte - som det så langt viser seg å være mange av.

Et stort pluss er at det ikke er byggeklausul i boligfeltet - det vil si at man ikke er forpliktet opp mot noen byggefirmaer. Det er heller ikke lagt noen føringer utover det som står i reguleringsplanen til kommunen. 

I første omgang er det delfeltet B8 som er lagt ut for salg. Dette er et felt som vil bestå av 30 tomter med til sammen 38 boenheter fordelt med tomter for tomannsboliger, en firemannsbolig, rekkehus og resten eneboliger. 

Salget av delfeltet B8 har fått en pangstart, og nesten halve feltet er nå solgt.

Delfeltet B8

Består av 30 tomter med til sammen 38 boenheter
Tomter for 2-mannsboliger, en 4-mannsbolig, rekkehus og resten eneboliger.
Tomtene leveres tilnærmet byggeklare og har gode arealer fra ca. 550 m2 til nesten 800 m2.
Tomtene i første delfelt kommer uten byggeklausul. Det betyr at du står fritt til å tegne drømmeboligen din slik du vil ha den, og bestemme hvem som skal bygge den.

– Det er helt enormt hvor mye interesse folk har vist og vi gleder oss til fortsettelsen, sier Foss og Gyberg, som er sikre på at Sandnesheia vil gi et stort løft for Mandal. 

Illustrasjonsbilde
Oversikt over sandnesheia
Toppen av Sandnesheia

Det første delfeltet som skal selges på Sandnesheia vil bestå av 30 tomter med til sammen 38 boenheter fordelt med tomter for 2-mannsboliger, en 4-mannsbolig, rekkehus og resten eneboliger. 6 nye tomter fra nytt delfelt er nå også ute for salg.

Tomtene leveres tilnærmet byggeklare og har gode arealer fra ca. 550 m2 til nesten 800 m2. Tomtene til 2-mannsboliger, rekkehus og 4-mannsboliger er beregnet å selge til profesjonelle som vil prosjektere boliger for salg. Eneboligtomtene selges til privatkunder som vil bygge selv og/eller utbyggere.

Illustrasjonsbilde
Område b8

Kontakt

Roy Espen Foss

Fagansvarlig/Eiendomsmegler Eiendomsmegler 1

988 89 788

roy.foss@em1sr.no

Ole Kristian Kristiansen

Avdelingsleder/ Eiendomsmegler MNEF, Nybygg

404 08 610

okk@em1sr.no